POLAZAK:
iz Rovinja ( autobusna ) u 8,00 sati
iz Pazina ( Etradex ) u 8,30 sati

PROGRAM IZLETA:
Polazak autobusom iz Rovinja preko Pazina, Potpićna i Plomina uz kratku pauzu u Motelu, te nastavak do Medveje.

1. ZAHTJEVNA VARIJANTA : oko 6 sati hoda.
Kreće se iz Medveje ( pored kampa ) uz potok, a zatim uzbrdo do livada pod Lovranskom Dragom , gdje ćemo naići na slap. Iza sela Oštro uzbrdo do markiranog puta, koji vodi iz Lovrana, dalje markacijom preko Dola, prijevoja Vrata , Sedla do Vojaka ( 1400 m n/v ). Zatim slijedi silazak do Poklona.

2. LAKŠA VARIJANTA: oko 4,30 sati hoda.
Medveja – Lovranska Draga – Slap do Dola. Na Dolama može se desno markacijom na Poklon ili lijevo preko Male –Učke do Vele Učke( 950 m n/v ).

NAPOMENA: Izlet je zahtjevan, hoda se od morske razine do 1400 m n/v , te isto tako je zahtjevna i druga varijanta koja se diže približno 950 m n/v.
Sa sobom ponijeti standardnu planinarsku opremu za nisko gorje i doba godine, dovoljno vode i hranu do kasnog ručka u „ Albi „ – Lupoglav .
Cijena prijevoza iznosi maksimalno 90,00 kn. Ako bude većeg odaziva ista će se smanjiti.
Prijave za izlet i akontacija za prijevoz najkasnije u četvrtak 16.05.2013. u prostorijama Kluba od 19,00 do 20,00 sati.

VODIČI :

Knapek Milenko – mob. 091 521 47 24
Ozretić Lodovico – mob. 098 421 470

NAPOMENA:
Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, psihofizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima plaćenu članarinu kod planinarskog društva za tekuću godinu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost, te da će se pridržavati plana izleta, te odluka u uputa vodiča. Vodič zadržava pravo promjene plana u slučaju nepredviđenih okolnosti ili vremenskih neprilika.