Polazak:  04,00h

Polazište sa B postaje (1075m) u smjeru Laške Planje preko Gozdeca  do doma Petra Skalarja (2260m) gdje je organizirano noćenje cca 3,30 h hoda označenom šumskom stazom. Dolazak u dom te kratki predah. U poslijepodnevnim satima uspon na Prestreljenik cca 1,30h hoda. Povratak u dom i noćenje!
Sutradan polazak u ranojutarnjim satima u pravcu Kanina(2587m) cca 1,30h  mogućnost obilaska Malog Kanina(2572) /Laške Planje (po dogovoru). Povratak u dom odmor i ručak te silazak u dolinu.

Izlet je namijenjem iskusnijim planinarima u dobroj kondijciji –staza zahtjevna. Sa sobom ponijeti potrebnu opremu za visoko gorje te dovoljno vode. Prijevoz će biti organiziran osobnim automobilima ovisno o broju prijavljenih.

Informacije i upisi:
-098 93 55 652 Helena Šumaher
-098 42 14 70  Lodovico Ozretić

Organizira i vodi: Helena Šumaher

Napomena :  Odazivom na izlet, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima plaćenu članarinu kod planinarskog društva za tekuću godinu, da pristupa izletu na vlastitu odgovornost te da će se pridržavati plana izleta i odluka i uputa vodiča. Vodič zadržava pravo promjene plana u slučaju nepredviđenih okolnosti ili vremenskih neprilika.