Polazak iz Rovinja: 05.00 sati sa autobusnog kolodvora
Sa Etradexa Pazin: 0.5,30 h
Sudionici van ovih mjesta po dogovoru.

Samoborsko gorje je sjeverni masiv Žumberačkog gorja.Najviši vrh Samoborskog gorja je“Japetić“koji je na 879 m/n/v.
Žumberačka gora zajedno sa Samoborskim gorjem od 1999 g.čine Park prirode Žumberak-Samoborsko gorje koji obuhvaća oko 350 km2. a najviši vrh je Sveta Gera na 1178 m/n/v.

Odluku na kojoj ćemo stazi pješačiti donijet će vodič kad stignemo na Samoborsko gorje.Kojom ćemo stazom ići ovisi o vremenskim uvjetima. Vrijeme hodanja cca-4 do 5 sati srednje teškom stazom. Oprema standardna za ovo vrijeme,uzeti zaštitu od vremenskih nepogoda,OBAVEZNE duboke pl.cipele,voda po osobnim potrebama. Ručak po dogovoru prije pohoda.

Upisi i obavezna uplata akontacije od 100.00 kuna u utorak,30.10.2018. od 18-19 h. u prostorijama društva. CIJENA prijevoza ovisi o broju učesnika pohoda. Upisi bez akontacije nisu važeći.
Informacije na broj-0989655774, Radojka Bajin

NAPOMENA;Odazivom na pohod svaki sudionik potvrđuje da ima zdravstvene,fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu i da ide na pohod na svoju odgovornost.Da će se pridržavati plana pohoda,uputa i odluka vodiča.Vodič zadržava pravo promjene plana u slučaju nepredviđenih okolnosti i vremenskih nepogoda.

Vodič-Petar Jokić
Organizator-Radojka Bajin