POLAZAK:
ROVINJ—autobusni kolodvor:07.30 h
Sudionici pohoda izvan Rovinja po dogovoru.

Sisol je stjenovit vrh (835 m/n/v) strmih strana koji dominira u južnom djelu hrpta Učke tamo gdje se hrbat sužava u oštar greben. Na istarskoj strani se Sisol ruši satrmim stjenama prema Ćepićkom polju a s kvarnerske kao odrezan tone u more. Na vrhu je metalni žig, 10 m od geodetske oznake vrha.

Početak pohoda je oko 9 h s parkirališta oko 20 m prije mjesta Brseča. Početak uspona je na početku lagan da bi se nakon 20 min počeo strmo uspinjati prema Sisolu. Nakon prelaska šumske ceste uspon postaje još strmiji te je potreban veći oprez. Vrijeme hodanje je 6 sati sa pauzama. Potrebna oprema za visoko gorje i obavezna zaštita od sunca, potrebno uzeti dovoljnu količinu vode i zaštitu od vremenskih nepogoda.

NAPOMENA:Odazivom na izlet svaki sudionik potvrđuje da ima zdravstvene,fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na pohodu te da ima plaćenu članarinu za tekuću godinu i da pristupa pohodu na vlastitu odgovornost. Vodič zadržava pravo promjene plana u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Akontacija pohoda je 80.00 kuna i plaća se u četvrtak, 20.04.2017. od 19-20 h u prostorijama društva.
Informacije o pohodu na tel: Radojka B. 098 96 55 774. i kod vodiča na tel: 098 874 360.
Ručak je u restoranu „Dorina“.

Vodič pohoda: Vedran Perković